Visszajelzések

Akik már jártak nálam tantra és yoni masszázson, a következőket írták:

"Ma érkezett meg az érzés,hogy mit és milyen minőségben, gyönyörűségben kaptam tőled....elképesztő volt.. Varázslat volt. "

"Szia... mesélek... éledezik a nő....pénteken este voltam táncolni...az egész estét áthatotta a finomság... lágyság... volt, akivel most táncoltam először bulin, pedig korábban már néhányszor összefutottunk. Csak ennyit mondott: Hogy te milyen finom vagy..."

"Elemi erővel jött, és ez jelenleg is tart, ami előbújik, feltör. Megadtad hétfőn a startot mindehhez. Szárnyakat kaptam. Szédítő. De megszokom."

"Újra megszülettem "

"Nagyon sok dolog jött fel, és az elengedés is sok volt. Emlékszel a masszázs alatt sírtam. Otthon ez folytatódott. 2 héttel a masszázs után találkoztam a párommal "

"Nagyon finom, amit csináltál...új dimenziókban voltam. "

"Érzem újra a vágyat. A libidóm elindult. Felgyorsultak a találkozások, érintések. Nem sok, de ahhoz elég, hogy megszólaljanak az ébredés harsonái... Egy férfi szombaton...egy másik vasárnap...kinyílt az ajtó. Megnyílt a kapu. Elkezdtem kitárulni."

"Könnyebbé váltak a hétköznapjaim. Sok dolgot könnyebb volt megtennem. Nyugodtabbá és magabiztosabbá váltam."

"Éreztem a masszázs alatt, ahogy oldódnak bennem a dolgok. Valami megváltozott. Szavakkal nem tudnám pontosan ezeket az érzéseket leírni"

"10 nőből 8-9-nek fontos lenne legalább 1-szer az életében ez a masszázs. És ezt nem én mondom, hanem sugallatban érkezik"

"Sok mindent elengedtem, de még sok maradt. Azóta kicsit lazább és nyitottabb vagyok. Néha van hogy nem ismerek magamra. Többet figyelek magamra, nem feszengek úgy dolgokon. "

"Kimondhatatlanul jó volt lubickolni ebben az energia-, meg szeretetáradatban."

"Sokkal közelebb vittél magamhoz, mint reméltem. Talán kicsit túl közel is... jönnek a képek-érzések."

"Van amikor nem kellenek szavak-úgy sincsenek. Csak hála van és köszönet. ❤ szívből köszönöm a tegnapot. Olyasmiben is segítettél lépni, ami ugyan rajta van a listán de nem vettem volna magamtól elő. Mindig azt kapjuk, amire leginkább szükségünk van, és amit használni is tudunk.Amit meg még nem sikerült levetkőzni a belém rögzült marhaságokból, azt meg majd legközelebb. :)
Köszönöm. Úgyse lehet elégszer..."

"Pár hete elmentem egy tantra masszázsra. Egyrészt vágytam egy kis luxus kényeztetésre, másrészt valahol azt reméltem,hogy az orgazmuskészségemet javítja, szóval kicsit olyan terápiásnak is gondoltam. Kedves volt, tisztelettudó, odaadó. Meleg volt, szép fény, jó illat. De nem jött a varázslat... Kellemes volt, jólesett persze, de nem indultam be. Tovább tartott a tervezettnél, lett is orgazmusom- bár úgy egy óra múltán már nem is akartam, hogy legyen, mert egyre kínosabban éreztem magam - a nagy, robbanós érzés. De csak fizikai érzet volt, nem éreztem kielégülést. Utána gyorsan el is felejtettem, nem is akartam rágondolni. Csalódás volt, rosszul éreztem magam, szinte szégyelltem és bántam az egészet. "Mi a baj velem???" És most, hogy olvastam ezt a posztot, most esett le! Nekem ez túl lágy volt, túl finom. Engem az erőteljesebb ingerek indítanak be, nem a durvaság, csak a szenvedélyesebb, határozottabb mozdulatok. Ha csak ez a nagy gyengédkedés van, az kellemes, de nem indít be igazán..."

"Szia István, még nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mi történik, csak azt érzem, hogy valami nagy horderejű változás indult be nálam mióta nálad jártam. 1-2 napja ezt határozottan érzem."

"Szeretnék néhány mondatot fűzni a masszázshoz.
Ott is megköszöntem, de ebből sosem elég...Az egész nagyon szeretetteli volt, teljes biztonságban éreztem magam, teljesen el tudtam engedni magam, ami tovább erősítette a bennem nem olyan régóta bimbózó, tudatalattiból nyíló igazi nőt...Volt oldás...sírtam is...Nem szégyelltem magam előtted...ezt is lazán elengedtem...Nyitottabb lettem, lazábban veszem a kialakult helyzeteket, könnyebben kimondom a véleményemet. Tudom még vannak bennem gátlások, elakadások, önértékelési problémák, hiszen nagyon sok negatív hatás ért fiatal feleségként. Szexuális életem nem igazán volt olyan, ahogyan most már kezdem látni, hogy milyen is lehet. Úgy gondolom azonban, hogy soha nincs késő semmihez. Nyitott vagyok mindenre, amiben fejlődési lehetőséget látok. Hagyom magam áramolni az életben...jöjjön aminek jönnie kell..."

"Ha van valaki aki saját jelenléte által meglátja, megérinti bennünk isteni lényegünket, segít nekünk abban, hogy megélhessük önmagunkban szunnyadó tökéletességet, örömöt, a szeretet feltétel nélküli megéléséből virágzó boldogságot. Köszönöm Kristóf István ezt a szavakkal oly nehezen leírható tapasztalást melyet a tegnapi masszázs által élhettem át."

"Szívem, lelkem legmélyebb pontjáról, próbálok szavakat formálni mindarra amit érzek..végtelen hálát érzek mindazért amit tegnap megélhettem...ami áradt belőled...köszönöm a szellemi, lelki útmutatást...köszönöm az érintéseket, s vágyat mely a csillámló gyönyör s boldogság hullámaiban ringatja most előszőr lényem minden részét...Köszönet, Hála Mindenért...."

"Fáradt voltam, lemerült... a karácsony utáni időszak, egyik ködös, borongós estéjén fogalmazódott meg bennem az érzés, hogy most olyan jó lenne egy masszázs...igen de nem az a gyűrögetős, vagy csak a testemre koncentráló, meggyógyítós masszázs, hanem szeretet masszázsra vágytam. Egy fajta érintésre mely által feltöltődök. Keresgéltem a neten...igen válogatós típus vagyok el sem tudnám képzelni hogy valaki olyan érjen hozzám akiről semmit nem tudok...Keresgélésem során találtam rá Tantra masszázsra és Kristóf Istvánra A jógán belül a tantrát tartják az önismerethez vezető leggyorsabb útnak.Mindehhez a rendelkezésünkre álló energiákhoz van köze.Az energia pedig változást, megújulást eredményez...láttam magam előtt a betűket, s valaki mélyről megszólított...a bennem élő, most már tudom akkor szunnyadozó, szinte haldokló NŐ volt...aki létezni,ébredni, élni vágyott. Amikor elöszőr találkoztam Istvánnal, még rettegtem a meztelenségtől, egy idegen kéz intim érintésétől..de bíztam nőiességem még működő intuíciójában. Feszültségem, már a masszázs előtti beszélgetés alatt elszált, tudtam, éreztem hogy jól választottam. Szavakkal nagyon nehéz megfogalmazni mindazon folyamatokat, megéléseket, érzeteket melyeket tapasztaltam a masszázs ideje alatt...talán a magaslatok s mélységek megélése, a lelki és fizikai gyönyör keveredése a fájdalommal...a mély nyugalom és biztonságérzet melyek leginkább nyomot hagytak bennem.... Most végtelen hálát érzek, s köszönetet, azért amit a tantra masszázs által kaptam,,,Teherbírásom többszörösére nőtt, jókedvem s derűm hatványozódott, újra energiával telve létezem, a kislányommal órákat fogócskázunk a kertben, türelmesebb, mosolygósabb, kreatívabb vagyok. Valami gyönyörű áramlik keresztül minden sejtemen, egész lényemen...mely feltölt, beragyog, s a Boldogság és könnyedség érzése kíséri. Mi Nők nagyon sokat vállalunk, s adunk, mert szeretünk...gyermekeink, partnerünk, idősödő szüleink mind mind figyelmet, energiát igényelnek. Helyt állunk a munkahelyünkön, főzünk, takarítunk, bevásárolunk, odafigyelünk a mindennapok részleteire...de igazán adni csak akkor tudunk ha mi rendben vagyunk...Telítődve létezünk, saját női energiáink szabadon blokkok nélkül áramolhatnak. Teljes szívemből, és megtapasztalásból ajánlom a tantra masszázst minden Nő társamnak..."

Ilyen Volt a Punci- Masszázs Polilili cikke Ébredő Szexualitás Blog

"Hála és köszönet a tegnapért... Nem akármilyen nap volt.  Kérdezted, tudok-e kezdeni vmit azzal, amit kapok ... Volt egy szint, ahol még voltak szavak és talán számítottak a verbális visszajelzések, itt azt hiszem már nem. Vannak azok a megélések, amikre nem kellenek szavak mert csak ócska tükrök lennének. Ez az a szint. A lényeget úgyis érzed, tudod. Köszönöm."