Tantra-Fény-Mag Önismereti Programok

Tantra-Fény-Mag Önismereti Programok


Tantra-Fény JÁTÉK 
                                     01.19. 18:00

Jelentkezéshez katt IDE!!

KLUBKártya kedvezmény 20%. Részletes tájékoztatót kérj HÍRLEVÉLben  

Az aktuális programok a facebookon is olvashatók 

Önismeret-Érintés-Szívnyitás-Érzékiség-Egység-Szeretet-Páros és csoportos gyakorlatok

Párokat alkotunk és különböző minőségeinket megismerve kapcsolódunk másokhoz, miközben lelkünk és testünk határai egybeolvadnak. Érzéki gyakorlatokon keresztül tapasztalhatunk. Szeretetben létezve, és tiszteletben tartva mások határait, találkozhatunk eddig még nem tapasztalt csodákkal. Önmagunkkal...

A Tantra-Fény JÁTÉK egy tantrikus elemeket tartalmazó önismereti program, ahol összehangolódás, egységélmény, páros- és csoportos gyakorlatok segítenek a határaid megismerésében és tágításában. A tantrikus hagyományok holisztikus szemlélete, az elfogadás és feltétel nélküliség, a szívből jövő tisztelet segítenek a szeretet megélésében, szíved nyitásában. A fizikai testtel és az asztrális testtel végzett gyakorlatok által valódi tapasztalásokra lelhetsz. Önmagad szeretete, szíved befogadó természete a jövőd kulcsa. Tudatosságod az érzések megtapasztalása által itt fejlődhet, ami a földi Lét első számú célja. Ebben segít ez a Játék.

Mitől Tantra? Attól, hogy elfogadóak vagyunk másokkal , és befogadóak a történésekkel és eseményekkel kapcsolatban, miközben tudatában vagyunk annak, hogy mindez önmagunk megismerését szolgálja. A megjelenő energiákat szívünk nyitására használjuk, szertetté alakítjuk.

Mitől Fény? Attól, hogy a fény (elektromágneses hullám és rezgés) alkotja mindazt, amit Világnak (Univerzumnak; Világ(ít)=Fény-lik) nevezünk. Minden és mindenki Mikrokozmosz (parány (világ) fény) a Makrokozmoszban (nagy (világ) fényben). A Fény itt= energia, SZERetet, oldóSZER

Mitől Játék? Hát tőled, ki ott leszel és játszol...MAGadon belül és MAGadon kívül többségben-EGYségben.

Kényelmes, könnyű ruhában gyere,vagy öltözz át itt, mintha jógára, vagy más hasonló programra érkeznél.

18-55 éves korúak jelentkezhetnek.

A Tantra-Fény FORRÁS a Tantra-Fény Játék meztelen változata. A gyakorlatok tantrikus jellegűek, és hasonló megéléseket biztosítanak, mint a másik program, azonban a meztelenség által a megnyílás és szabad megtapasztalás lényegesen intenzívebb. Az egyes gyakorlatok esetenként eltérnek a ruhás változattól, de a határok, és a személyes tér tiszteletben tartása elsőbbséget élvez itt is.

18-55 éves korúak jelentkezhetnek.

Kérlek viszonyulj megfelelő komolysággal a programokhoz. A regisztráció egy felelősségvállalás a részedről!

A tantra programokon a gyakorlatok párban történnek. Ha lemondod a részvételt, akkor valaki pár nélkül marad, tehát nem tud részt venni a programon. Ha jelentkezel, akkor felelősséggel tedd, és ne mondd le. Aki a program előtt 48 órán belül mondja vissza, azt hátrasorolom, vagy egy ideig nem regisztrálom. Megértésed és felelős, felnőtt gondolkodásod köszönöm :)

Lépj Velem kapcsolatba, ha érdekel valamelyik PROGRAM!