Masszázsok

"Akinek megvan a bátorsága,hogy a saját vágyainak mélyére menjen,annak a tantrizmus a belső megvalósítást ígéri"  Silvia Canevaro-Tantra

Masszázsok

 Budapest & Székesfehérvár

ÉRZÉKI LÉLEKOLDÓ MASSZÁZS /TANTRA MASSZÁZS/

Az érzéki lélekoldó masszázs  /tantra masszázs/, a receptorokra és a lélekre ható masszázs, mely tudatállapotunkat is módosítja. Általa testünk egész felülete, minden apró porcikánk érzékennyé, érzékivé válik és a testünk lágy simogatása, bőrünk könnyed érintése egy megváltozott, fokozottabb tudatállapotot idéz elő. E folyamat nem korlátozódik csupán a testünk határain belülre, hiszen a masszázst végző személy aurája összeér, egybeolvad a miénkkel, így lelkünk, vagyis érzelemtestünk átvesz rezgéseket a másikéból, miközben összehangolódunk. 


Ez egy testi-lelki érintkezés, mely lazító, örömöt és gyönyört nyújtó természete folytán a stressz és lelki traumák okozta blokkokat oldja és felszabadítja, így elengedési folyamatokat indít el. Masszázs alatt a nap során, vagy korábban keletkezett és lerakódott feszültség blokkok oldódni kezdenek. Befelé figyelésünk során megtapasztaljuk önmagunkat ebből az új állapotból (nézetből), fejlődésünket segítve, nyitottságunkat előre mozdítva önmagunkkal új módon azonosulhatunk, tágítva határainkat, kitolva korlátainkat, segítve egész lényünket, vagyis támogatjuk ezzel egészségünk javulását, lelkünk könnyítését.

A tantra masszázst megelőzi egy szertartás, mely során a masszázst végző személy és a masszázst kapó fél összehangolódnak. Fokozatosság jellemző az egész masszázsra az elejétől a végéig; apró lépésekben halad együtt egy úton mindkét személy lelke. A masszázst kapó (vendég) bármikor jelezheti, ha a határait érinti egy-egy mozdulatsor. A tantra megengedő, befogadó és minden esetben komolyan veszi a határokat, ám mindemellett segít ezeket kinntebb tolni, tágítani. A szívcsakrát nyitja, és felpörgeti a lassan forgó szakrális csakrát, ám ha e csakra gyorsan pörög, úgy segít lassítani. Az egymásra épülő mozdulatok fokozatosan emelik a vendég tudatállapotát,így önmagát magasabb szintről lesz képes látni, a nyíló szívcsakra az önszeretet új megtapasztalását segíti, ami a mindennapokat is szeretettelibbé, boldogabbá, gyönyörtelibbé változtatja. Nagy mértékben segíti elő az önszeretet fejlődését, mely elengedhetetlen az élet boldog megtapasztalásához, és kulcsa a spirituális fejlődésnek.

ISTAR BEAVATÓ MASSZÁZS

Az érzéki lélekoldó masszázs ISTAR/INANNA istennő beavató fényének behívásával. Az alvó női aspektus felébresztése a gyönyör örömén keresztül. A nyíló és ébredő valóságod, mely az öröm és a gyönyör útján lelked mélyét érinti, és érzéki módon szembesít önmagad természetével, azzal, aki tényleg TE vagy: A NŐ-vel. TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT

ÉRZÉKI LÉLEK ÉRINTÉS /MASSZÁZS/

Az Érzéki Lélek Érintés azon hölgyeknek kínál oldó lelki folyamatokat, akik még nem készültek fel a kitárulkozásra testük meztelen és teljes valójában.

Ennél a masszázsnál az alsónemű és a melltartó is fennmaradhat, ha a határaid ezt kívánják, de érzés szerint le is vehetőek.

A masszázsolaj miatt jól mosható fürdőruhát érdemes magaddal hozni!

Érzéki Lélek Érintés /Masszázs/ cikk a masszázsról


INTIM MASSZÁZS /YONI MASSZÁZS/


A yoni a nő nemi szerve. Testének, belső szentélyének kapuja. A yoni masszázsa harmonikus közeledést kíván, a szükséges felkészülés elengedhetetlen a befogadáshoz. A yoni külső masszázsa, és az azt megelőző tantra masszázs felkészíti a kaput a megnyílásra és befogadásra. A masszázst végző személy ráhangolódik, majd azonos rezgésre kerül a nő lelkével, egyúttal érzi folyamatait, reakcióit.


A masszázs segít a yoni falában izomcsomók formájában lerakódott stressz oldásában, a blokkok felszabadításában. Elősegíti a lelki folyamatok más módon nem lehetséges megkönnyítését, a lélek által elszenvedett, az adott időszakban (akár gyermekkorban, vagy ifjú korban) szerzett, de akkor fel nem dolgozott rossz élmények elengedését, a lélek felszabadítását.


A masszázs során gyakoriak a feltörő emlékek okozta lelki fájdalom általi reakciók, mint a sírás, nevetés. Ezek mellett természetesen gyakori az orgazmus megélése is. Lehetséges, hogy a felszínre törő emlékek akár a masszázst követő 7-10 napig is tapasztalhatóak emlékképek formájában.

A yoni (női nemi szerv) külső és belső masszázsa nem önálló masszázs, ami azt jelenti, hogy legalább 1-1,5 órás fokozatos ráhangolás után lehet csak elkezdeni. A ráhangolódás a tantra masszázs által történik. A külső masszázs lassan és fokozatosan halad át a belső masszázsba. A cél nem első sorban a gyönyörszerzés, és a stressz által a yoni belső falában keletkezett izomcsomók masszírozása fájdalommal járhat, de minden esetben érez gyönyört a vendég, és sok esetben orgazmust is megél, amellett, hogy számos emlék törhet elő, és lelki blokkok szabadulnak fel, melyeket más módon nem is nagyon lehet felhozni a tudatalattiból. A yoni masszázs tehát terápia, mely gyönyörrel jár, és segíti a tantra masszázs által fokozatosan nyíló szívcsakrán keresztül az önszeretet állapotának egy új szintű megélését. 

Ha úgy döntesz eljössz a masszázsra, akkor önmagad számára, és a masszőr számára is fontos a test tiszta és ápolt megjelenése, ezzel együtt a hüvely egyensúlya. Indulás előtt, a készülődés alatt fordíts arra figyelmet, hogy hüvelyedet erős szagoktól mentessé tedd! 

A következő cikkben a hüvely higiéniája, és egészsége a téma. Ajánlom figyelmedbe!  

Konzultációs lehetőséged van mielőtt döntenél, hogy szeretnéd igénybe venni valamelyik masszázst. Akár telefonon keresztül is tehetsz fel kérdéseket, akár személyesen is találkozhatunk, hogy egyrészt lásd ki az a személy, akire rábízod magad, másrészt milyen részletek rejlenek e folyamatokban. Keress fel bátran, hiszen ez nem egy mindennapi dolog.

Szolgáltatás                     időtartam      Budapest


SzFehérvár

Istar Beavató Masszázs             2,0 óra      ---------


20 000 Ft

Tantrikus Lélekoldó Masszázs     2,0 óra       29 000Ft

20 000 Ft

Lélekoldó&Intim Masszázs         2,5 óra        29 000Ft

 20 000 Ft

Intim (Yoni) Masszázs              1,5 óra        25 000 Ft

15 000 Ft

Érzéki Lélek Érintés                     1,5 óra        ---------

15 000 Ft

Tanácsadói Beszélgetés             1 óra        14 000 Ft


000 Ft

Tudatosság Életvezetési Tanácsadás:  KATT IDE

További részleteket tudhatsz meg a masszázsokról itt :      KATT IDE!

Az időpontok véglegesen 5000 Ft foglaló utalása után kerülnek rögzítésre.

KLUBKártya kedvezmény 20%. Részletes tájékoztatót kérj HÍRLEVÉLben 


Ha Székesfehérvárra vonattal, vagy autóbusszal érkezel, akkor érted megyek a pályaudvarra.

A vendégek számától függően 2-10 napra tudok időpontot adni.

További időkeretet érdemes számolni beszélgetésre és tisztálkodásra, ezt kérlek ne hagyd figyelmen kívül!

A masszázsokat férfitől kapod. Ha kérdésed van írj, vagy hívj fel, szívesen tájékoztatlak!

Férfiaknak nincs lehetőségük masszázst kapni!