Magamról


Kristóf István


A spirituális világba 2002-ben tértem vissza. Azóta fejlődöm és tanulok ezen a területen. A kezdetben elméleti önképzés (spirituális könyvek, beszélgetések, ezoterikus közösségek rendezvényei) lassan gyakorlativá vált az életemben, és fokozatosan belemerültem az energiák megtapasztalásába. 

Kezdtem érzékelni, összegyűjteni, tisztítani, majd később irányítani is őket. A kundalini jóga nagyban segített mindezt fejlesztenem. A csakrákkal történő különböző gyakorlatokat elvégezve (érzékelés, tisztítás, töltés) fokozatosan közelebb kerültem önmagamhoz, és a lelkemhez, ennélfogva mások lelkéhez is. 

Az élet egy tanulási folyamat, a sors számos segítséget és támogatást nyújt a fejlődésben, ha nyitott szemmel és még inkább nyitott szívvel viszonyulunk környezetünkhöz, és azon keresztül önmagunkhoz. 

A jóga mellett érdeklődéssel fordultam a tantrához, és az ide kapcsolódó gyakorlatokhoz, melyek legtöbb esetben párban történtek. Ezek során megtapasztalhattam saját magam, és egy másik ember testi és lelki folyamatait, érzékelhettem energiáit. A gyakorlatok tovább segítették tanulásomat és fejlődésemet. 

A fokozatosság elvén haladva egyre többet tapasztalhattam meg, egyre szebbnek láttam ezt a világot, és egyre inkább meggyőződésemmé vált, hogy a tantra az életem részévé vált, és még számos területe vár, hiszen az utamnak tekintem.

2015-től a tantra és yoni masszázzsal komolyan kezdtem foglalkozni, számos pozitív visszajelzés erősít meg abban, hogy érdemes folytatnom ezt az utat.

Köszönöm, ha elfogadod tőlem a masszázst, megtisztelsz a bizalmaddal.

Ki legyen az, akire rábízod magad? Kit engedsz be az "aranykapun", a legféltettebb testtájadra ki léphet? Ki végezze el a yonid masszázsát? Maximálisan meg kell bíznod abban a személyben. Ha elhatározod, hogy megteszed, akkor mindenképpen fordulj hozzáértő masszőrhöz.


 Honnan tudod, hogy alkalmas személyt találtál e? 

 Például megkérdezel más hölgyeket, akik már jártak az adott masszőrnél, hogy mit tapasztaltak, mi a véleményük. Általában nem sok ilyen ismerőst lehet találni, ezért keresgéljetek. A legtöbb tantra masszőr, illetve néhány szexológus végez intim hüvely (yoni) masszázst. Jó, de ettől még nem biztos, hogy jó szakembert találtok. 

Az ismerős beszámolója sem elegendő, hiszen te másképpen működsz, mint mások, mind testileg, mind lelkileg. A következő lépés, hogy vedd fel a kapcsolatot a masszőrrel, és kérdezz tőle. Írásban, vagy telefonon, vagy kérj egy konzultációt előre. Ha találkozol vele, és beszéltek,akkor már érezned kell, hogy megengeded e ennek a személynek, hogy intim tájékodat érintheti e. 

Ha mondjuk nincs időd, lehetőséged előzetes konzultációra, hanem egyből masszázsra mész, akkor is az első benyomások fontosak. Ha nem tetszik a masszőr, vagy a masszázs előtti megbeszélés során valami nem jön be számodra, akkor köszönd meg a találkozást és menj el. Ha minden rendben van és elkezdődik a masszázs, akkor is érhet még olyan dolog, ami nem kellemes, nem elfogadható számodra. Ezt jelezd azonnal!

Ha a masszőr nem veszi figyelembe a kérésed, nem figyel rád, akkor is fogd magad és gyere el. Semmit nem kell az élet során elfogadnunk és befogadnunk, ami számunkra rossz. A masszőrnek is el kell fogadnia az elutasítást. Tégy mindent e szerint az életben. A békesség kedvéért, hogy másokat kíméljünk, azért nem kell elviselnünk kellemetlen dolgokat. Csupán a függőség, a szerett, a társ, az eltartó személyétől való anyagi, lelki függés miatt nem szabad megengedni az erőszakot, nem szabad bevállalni a fájdalmat, a sérülést. 

Jobb esetben a negatív esemény előtt sikerül dönteni, vagy cselekedni. Ha függünk a stresszor személyétől, akkor sem szabad neki engedni. Gyermekkorban ez szinte lehetetlen, viszont a gyermek és ifjúkori traumákat 30-40 éves korunkig hordozzuk a tudatalattiban, vagy tudatos tudatban, mire oldani tudjuk őket, legtöbbször több hónap, vagy több év terápiára járással, vagy öngyógyítással. 

Nehéz a megoldás, de ha már tudjuk, akkor tegyük meg az ellenlépéseket, ne engedjünk semmilyen fizikai(testi), vagy lelki nyomásnak sem,ha az nem kellemes számunkra...igen...és vágjuk le magunkról azokat a személyeket, tárgyakat, élvezeti cikkeket, melyektől függünk. Ez életünk legnehezebb döntése, de a legcélravezetőbb is. Ha nem teszed meg, akkor elvesztél.


A Tantra-Fény-Mag több lehetőséget kínál önmagad megismerésére, utad megtalálására:

Önismereti Programok

Tantrikus Masszázsok Oktatása

Tantrikus és Yoni Masszázs