Kapcsolat

Kapcsolat


Ha elolvastad a Tantra, Masszázsok, GYIK menüpontokat, és kérdésed van, vagy bejelentkeznél, hívj, vagy írj az alábbi elérhetőségeken:

Telefon:

+36-30-586-98-14

Amennyiben úgy érzed, akkor lehetőséged van Tanácsadói Beszélgetésre Budapesten, vagy Székesfehérváron.

Várom szeretettel jelentkezésedet. 

További részletek, akciók, kedvezmények:

https://www.tantra-feny.hu/

VAGY Válaszd az 1000 Ft-os Ajándék Utalványt !

Lehetőséged van feliratkozni HÍRLEVELünkre, illetve üzenhetsz nekünk /tantra.feny@gmail.com/ :

Ha HÍRLEVELet kérsz, ne feledd megírni, hogy e-könyvet, VAGY Ajándék Utalványt választottál.

Az általad megadott adatokat zártan kezeljük, azt harmadik fél számára nem adjuk át. Adataidat a gmail és a google groups e-mail kezelő rendszerében, címtárában tároljuk. A Hírlevél rendszerén keresztül a Tantra-Fény-Mag és partnerei információit, híreit, programjait szöveg, kép, doc és pdf fájl formában,  reklám jelleggel juttatjuk el az általad megadott e-mail címre. Az erre való felhatalmazást, nevezetesen a Hírlevél küldési lehetőséget bármikor visszavonhatod.

Tavirózsa & Tulipán Nyeremény Játék. Ha belépőt vásárolsz a Tantra-Fény JÁTÉK, vagy a Tantra-Fény FORRÁS önismereti programok valamelyikére, vagy mindkettőre, és e-mailben jelentkezel a sorsolásra, valamint nem voltál még nálam masszázson, akkor a minden hónap végi sorsoláson esélyes vagy egy ingyenes Tantra&Yoni Masszázsra, amit a következő hónap folyamán vehetsz igénybe Székesfehérváron. A játékban csak Hölgyek vehetnek részt!