GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

A yoni masszázs miért nem szexuális szolgáltatás?

Mert a genitáliák kézzel történő érintése és masszázsa történik, nem érnek egymáshoz a nemi szervek.

Mi van, ha masszázs közben meggondolom magam, és mégsem kérem a yoni masszázst?

Természetesen tiszteletben tartom a határaid mindenkor, és ez esetben csak a tantra masszázst kapod.

Milyen nem várt eseményre számíthatok a masszázs alatt, vagy után?

A masszázs alatt régi, és új keletű lelki blokkok oldódhatnak fel, és így a felszínre kerülnek, ami sírást, lehangolódást eredményezhet. De ugyanúgy nevetést, boldogságot is felszabadíthat benned. A masszázst követő hét során ezek feldolgozása általában lezajlik.

Mi történik, ha mégsem kérem a masszázst, mert nem vagy szimpatikus, vagy bármi más okból nem szeretném, ha masszíroznál?

Elfogadom a döntésed, a masszázs megkezdése előtt minden esetben beszélgetek mindenkivel, ekkor még van lehetőség lemondani.

Mit vigyek magammal a masszázsra?

Nem kell hoznod semmit, tisztálkodásra és a masszázshoz biztosítok minden szükséges dolgot.

Alsóneműben maradhatok a masszázsnál?

A Tantra Masszázs, az Istar Beavató Masszázs és a Yoni Masszázs is meztelenül zajlik, természetesen én is meztelen vagyok. Az áthangolódás idejére kendőt biztosítok, amibe a masszázs előtt átöltözöl. A kivétel ez alól az Érzéki Lélek Érintés /Masszázs/, ahol alsóneműben (vagy fürdőruhában) maradhatsz, ha határaid nem engedik meg a meztelenséget.

Illatos olajokkal történik a masszírozás?

Nem, natur kókuszolajjal, mely mivel étkezési célra is felhasználható, az egész testfelületen, és testen belül használható.

A masszázs közben érhet fájdalom?

A tantra masszázs alatt, ami a test érzéki masszázsa gyakorlatilag kizárt a fájdalom. A yoni esetében eltérő érzékenységű minden ember, ezért kérlek azonnal jelezd, ha valami kellemetlen, vagy fájdalmas, így az intenzitáson azonnal csökkentek. Ez sem általános természtesen. A yoni falában gyakoriak az izomcsomók (triggerek), melyek hasonló módon jönnek létre, mint a háti, lapockai tájon keletkezők, ezek masszírozása során adódhat fájdalom.

A párom is el akar jönni, ott akar lenni a masszázsnál. Szabad?

Abban az esetben, ha ez nem okoz sem nálad, sem nála lelki frusztrációt, és vállaljátok a kockázatot, akkor nincs akadálya. A teljes feloldódás azonban ilyenkor általában nem történik meg, mert nem önmagadra, és nem befelé figyelsz, hanem rá, ez által kevésbé hatékony a masszázs.

Az intim területemet (yonit) le kell borotválnom a masszázshoz?

A yoni leborotválása nem kötelező, de nagyban segíti a masszázst. Emellett a masszázs megélését is fokozza, több élvezettel jár. Ha ez számodra nem kényelmetlen, akkor jobb, ha leborotválod.

Megcsalásnak Számít az Intim Masszázs?  Polilili cikke Ébredő Szexualitás BlogHa a fentieken kívül kérdésed van, azt a masszázs előtt személyesen megbeszéljük, illetve a Kapcsolat menüpont alatt megtalálod az elérhetőségeimet.