Programok

Tantra Programok

Tantra-Fény JÁTÉK  legközelebbi program: 10.28.

Tantra-Fény FORRÁS  legközelebbi program: 10.13.

Tantra-Fény SZER       legközelebbi program: 10.21.

Jelentkezéshez katt IDE!!

Az aktuális programhoz katt IDE! Keresd a facebook eseményt

Önismeret-Érintés-Szívnyitás-Érzékiség-Egység-Szeretet-Páros és csoportos gyakorlatok

Párokat alkotunk és különböző minőségeinket megismerve kapcsolódunk másokhoz, miközben lelkünk és testünk határai egybeolvadnak. Érzéki gyakorlatokon keresztül tapasztalhatunk. Szeretetben létezve, és tiszteletben tartva mások határait, találkozhatunk eddig még nem tapasztalt csodákkal. Önmagunkkal...

A Tantra-Fény JÁTÉK egy tantrikus elemeket tartalmazó önismereti program, ahol összehangolódás, egységélmény, páros- és csoportos gyakorlatok segítenek a határaid megismerésében és tágításában. A tantrikus hagyományok holisztikus szemlélete, az elfogadás és feltétel nélküliség, a szívből jövő tisztelet segítenek a szeretet megélésében, szíved nyitásában. A fizikai testtel és az asztrális testtel végzett gyakorlatok által valódi tapasztalásokra lelhetsz. Önmagad szeretete, szíved befogadó természete a jövőd kulcsa. Tudatosságod az érzések megtapasztalása által itt fejlődhet, ami a földi Lét első számú célja. Ebben segít ez a Játék.

Mitől Tantra? Attól, hogy elfogadóak vagyunk másokkal , és befogadóak a történésekkel és eseményekkel kapcsolatban, miközben tudatában vagyunk annak, hogy mindez önmagunk megismerését szolgálja. A megjelenő energiákat szívünk nyitására használjuk, szertetté alakítjuk.

Mitől Fény? Attól, hogy a fény (elektromágneses hullám és rezgés) alkotja mindazt, amit Világnak (Univerzumnak; Világ(ít)=Fény-lik) nevezünk. Minden és mindenki Mikrokozmosz (parány (világ) fény) a Makrokozmoszban (nagy (világ) fényben). A Fény itt= energia, SZERetet, oldóSZER

Mitől Játék? Hát tőled, ki ott leszel és játszol...MAGadon belül és MAGadon kívül többségben-EGYségben.

Kényelmes, könnyű ruhában gyere,vagy öltözz át itt, mintha jógára, vagy más hasonló programra érkeznél.

A Tantra-Fény FORRÁS a Tantra-Fény Játék meztelen változata. A gyakorlatok tantrikus jellegűek, és hasonló megéléseket biztosítanak, mint a másik program, azonban a meztelenség által a megnyílás és szabad megtapasztalás lényegesen intenzívebb. Az egyes gyakorlatok esetenként eltérnek a ruhás változattól, de a határok, és a személyes tér tiszteletben tartása elsőbbséget élvez itt is.

A Tantra-Fény SZER : a SZER tartása a visszatérés, az EGYsÉGbe tartozás érzéseit kívánja feleleveníteni, hiszen mindez ott van bennünk, Lelkünkben benne foglaltatik, csak az ember elme-állapotban egy egó nevű tudatrész megakadályozza, hogy teljesen eggyé váljunk vele; a SZERetet/elem Fény Lét állapotával.

Beszélgetünk egy-egy hozott témáról, átgondoljuk gondjainkat. Meditálunk. Megoldjuk amit tudunk, és feladjuk felsőbb szintekre,amit nem.

A gyakorlatokat csoportban, vagy párokba rendeződve végezzük, melyek segítenek önMAGunk megismerésében, határaink tágításában, az EGYsÉG állapothoz közeli élmény megtapasztalásában. Hiszen mindannyian önálló egészek vagyunk, csak vissza kell találnunk egységállapotunkba, amikor önmagunkkal és a Világgal harmóniában tudunk Létezni. Ez az egyensúly, a Lélek MAG, az arany középút állapota, amikor középpontunkba helyezkedünk.

Lépj Velem kapcsolatba, ha érdekel valamelyik PROGRAM! 

  Kapcsolat